O nás

Bohužel jsme nikdy neměly tu čest svézt se hromadnou dopravou Libereckého kraje a tak jsme začaly researchem odlišností od hromadné dopravy Olomouckého kraje. 



Zjistily jsme, že se liší zvuky a vzhledem vozidel, což nám ale nezabránilo ve vyjádření našich pocitů během cestování dopravními prostředky a přejeme si, aby naše olomoucká hromadná doprava byla více jako ta liberecká. Liberecká vozidla nás naprosto uchvátila a chtěly jsme se do Liberce podívat osobně, přivonět si k sedačkám, poslechnout si zvuk zavírajících se dveří, ale vzhledem k současné situaci to nebylo možné. Byly jsme tím velmi zarmouceny a hledaly jsme všechny možné způsoby jak naši touhu naplnit.  Vyzkoušely jsme vše, naše touha nás vedla kupředu a donutila nás k radikálním řešením → nahradily jsme si osobní zážitek virtuální prohlídkou přesně tak, jak si integrovaný dopravní systém Libereckého kraje představujeme ve svých nejdivočejších snech. 


Komentáře

  1. MHD v Liberci není nic proti Plzni, jaké potěšení mi skýtá projíždět městem piva v nových, čerstvě vyrobených vozech od Škoda Transportation

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim rici že plzeňska mhd je kvalitní, ale ta liberecká vyzařuje ze všeh našich daleko nejpozitivnější vibrace (a ja to vím jsem to zkoumala i s kyvadlem). Jejím kamenem je rúženín - kamen lasky a krasy který dodává životní energii.

      Vymazat
    2. Ne že bych pochyboval o vaší kvalifikaci kolego, působite velmi zkušeným dojmem, ale jednalo se o kyvadlo ametystové?

      Vymazat
    3. Nikoli, pracuji zasadně s kyvadlem avanturinovým, s kamenem sveho zvěrokruhu - to je mou skutečnou prodlouženou rukou meho Vědomi a Intuice. Ale chapu, ze jej laici muzou podceňovat - nekomunikuje úplně s každým narozdil od ametystového, ktere je mnohem pristupnejsi i pro bytosti s ne prilis rozsirenxm vědomím.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Manifest

Návštěva Liberce

Meditace: sexy, legálně a bezpečně