Rozmluva

Dobrý den, my jsme tým z Olomouce a hned na začátek bych vám ráda řekla, že když je někdo do něčeho zapálený, tak se to pozná.

Náš projekt vyjadřuje energii a nadšení, jaké můžete cítit jen když jedete v pískající tramvaji nebo v útulném autobuse.
Liberecký kraj neznáme tak dobře jako náš Olomoucký a už vůbec ne jeho dopravu a jsme nesmírně nadšen, že nám k tomu letošní ročník udělil příležitost.

A teď abychom odpověděli na důležité otázky.

– Jakou roli hrají v dnešním světě plném neustálých změn a turbulencí různí idolové a idoly?

Doprava je velice důležitá, nehledě na kraj, či dokonce stát, ale hromadná doprava Libereckého kraje má opravdu něco do sebe….

– Jak můžeme vnímat současné odmítání historických idolů?

Naprosto chápu, že se někdo mnohem radši sveze tramvají, který nevrže a nekymácí se, ale není v tom právě ta krása? Uvědomme si, kolik zde vzniklo vzpomínek.

– A měli jste někdy nějaký idol? 

My osobně jsme idol nikdy nevlastnily a ani si nejsme jisté, že někdy budeme. Je to vášeň, ale že by až taková?

– A má pro vás osobně „idol“ pozitivní, anebo negativní nádech? A jak tomu bylo v minulosti?

Určitě pozitivní. Nikde na internetu jsme nenašly článek, který by se k integrované dopravě Libereckého kraje vyjadřoval hanlivě.

– Jaký je jejich význam pro fungování společnosti, zábavu, vliv na myšlení a hodnoty lidí?

To záleží na každém z vás.


Komentáře

  1. Mým idolem jsou tvůrci této stránky!

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě nikdy jsem neměla tu možnost projet se s idolem, ale poté, co jsem objevila tuto stránku už vím, co je smyslem mého života. Naprosto mě uchvátila čistota a krása těchto dopravních prostředků a tento web naprosto změnil můj pohled na svět a celý můj život. Nyní již vím, co je mým údělem a udělám cokoliv, abych si splnila svůj největší sen: projet se z Hrdinů na Šaldovo náměstí s linkou 13. Ať žije integrovaná doprava Libereckého kraje!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Manifest

Návštěva Liberce

Meditace: sexy, legálně a bezpečně