Intimní óda na idol

Zelená barva na těle vagónu tramvaje úžasně ladící se světlejšími tóny zinkově žluté a sněhobílé. Dokonalá symetrie jejich křivek čelního skla. Pronikavý pohled jejích světel, který pohlédne do nitra duše. Vždy hned víte kam vaše společné cesty libercem směřují. V Libereckém kraji neexistuje nic jako ošklivý nebo starý dopravní prostředek. Všechny zde mají své místo a obdiv. Při pohledu na masivní černá kola smýkající se po cestě se přihlížejícím i cestujícím tají dech. Jiskra tvořena tramvajovými dráty působí až omamným dojmem. Autobusy Libereckého kraje ovládají ulice. Pohled na ně nikdy nezevšední. Každý musí zanechat práce, ve spěchu všedních dnů se na chvíli zastavit a pohlédnout na oslňující půvab, dokonale stavěného těla libereckého autobusu. Brrrm brrm. Rafinovaně ohnutý kloub umožňuje autobusu elegantně a s lehkostí zvládat i nejostřejší zatáčky všech zákoutí Libereckého kraje.

Komentáře

  1. Při vzpomínce na na liberecký autobus, se mi okamžitě objeví úsměv na tváři. Přemýšlet nad dokonalostí libereckých tramvají bych mohla celé hodiny, celé dny. Je úžasné, jak záslužnou práci vykonávají a jakou energii do toho dávají.
    Integrovaný dopravní systém libereckého kraje svou práci dělá opravdu poctivě a od srdíčka. <3

    OdpovědětVymazat
  2. Liberecké autobusy mají splendidní světla, která přinášejí do duše mnoho uvolňujícího tepla.

    OdpovědětVymazat
  3. Poté, co jsem poznal Idol, již nic není jako dřív. Autobusy v jižních Čechách jsou mnohem hlučnější, jejich lak odřenější, autobusák nerudnějčší a sedačky nepohodlnější.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Manifest

Návštěva Liberce

Meditace: sexy, legálně a bezpečně